Ansøg

Ansøg

Ansøgningsfrist: 29 Juli 2022

Kriterier

Programmet kan søges af kunstnere, der er dimitteret fra en af de syv kunstneriske uddannelser inden for de sidste to år, og som er motiveret for at udfolde deres praksis på tværs af genre og kunstneriske formater, og interesseret i at indgå i en kollektiv dialog med de øvrige deltagere.

De syv kunstneriske uddannelser under Kulturministeriet er:
Den Danske Filmskole
Den Danske Scenekunstskole
Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler
Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
Rytmisk Musikkonservatorium
Det Jyske Musikkonservatorium
Syddansk Musikkonservatorium

Ansøgninger sendes til ep@artisticresearch.dk og skal indeholde følgende:

– En skriftlig motivering hvor du kort beskriver din kunstneriske praksis og ideer/ønsker til fremtidig udvikling.

– Et bud på en mulig mentor eller mentorprofil.

– CV + hvis relevant, Portfolio.

De udvalgte kunstnere til programmet vil få besked ca.1 uge efter ansøgningsfristen.

Hvis der er flere ansøgere end antal pladser, lægges der i udvælgelsen vægt på at opnå en så bred repræsentation som mulig fra alle uddannelser samt ansøgerens potentiale for kunstnerisk videreudvikling inden for programmets rammer.

Du kan læse mere om de udvalgte kunstnere i forløbet 2021-2022 her og se resultaterne fra det første forløb. Enhanced Practice er et videre- og efteruddannelsesprojekt finansieret af Vækstplan for de kreative erhverv og er en del af rammeaftalemidlerne. Projektet strækker sig over en to-årig periode fra 2020-2022.

Enhanced Practice er et videre- og efteruddannelsesprojekt finansieret af Vækstplan for de kreative erhverv og er en del af rammeaftalemidlerne. Projektet strækker sig over en to-årig periode fra 2021-2023. Programmet er udviklet, tilrettelagt og drives af professor Kristoffer Gansing og en program koordinator.