DDSKS: Tårnby Park Performance Festival 8-12 juni, 2021

Unknown
05/06/2021

DDSKS: Tårnby Park Performance Festival 8-12 juni, 2021

OM FESTIVALEN

Tårnby Park Performance Festival er en festival med nye værker og samarbejder mellem internationale og lokale kunstnere på tværs af generationer og grænser, hvor mødet med det ukendte og ufærdige er i fokus.

I løbet af vores 5 dages festival vil vi gerne prikke til din nysgerrighed. Vi har inviteret kunstnere fra blandt andet Kroatien, Bulgarien, Ungarn, Slovenien og København til at vise deres arbejde i Tårnbyparkens grønne bakker, fodboldbaner og forsamlingshuse. Gennem performances, workshops og en daglig picnic, vil vi sammen skabe en åben stemning hvor der eksperimenteres, leges og udveksles, om man er barn, ung, eller gammel.

 

OM PROGRAMMET

Vi har lavet et program der aktivt arbejder med corona-restriktionerne og gjort dem kunstnerisk produktive. De internationale kunstnere der ikke kunne rejse ind i landet har vi sat sammen med herboende kunstnere og sammen har de skabt helt nye performanceværker på afstand. Vi er værter for formatet Pass it on – tre internationale værker er under lockdown blevet videregivet til lokale kunstnere og bliver nu vist til festivalen. Vi har inviteret unge og etablerede kunstnere til at vise works-in-progress samt børn og unge til at tage del i spontane teaterworkshops. Til sidst afholder vi arrangementet Art in Amager, hvor lokale kunstnere og institutioner inviteres til at udveksle om fremtidens kunst i samspil med en hverdag på Amager. Vi glæder os til at se dig til Tårnby Park Performance Festival.

Tårnbypark Allé 22, 2770 Kastrup

 

Link til festivallen

Unknown
05/06/2021