Program aktiviteter efterår 2021

autumeprogram
28/09/2021 - 16/12/2021

Program aktiviteter efterår 2021

Knowledge in the Arts, offentlig samtalerække

30.9 & 29.10, 15-17, live på institutionerne og online.

I foråret 2021 startede Center for Kunstnerisk Viden og Udvikling den nye samtale- og forelæsningsrække Knowledge in the Arts. Her sætter vi fokus på temaer og begivenheder i KUV/Artistic Research og på aktuelle samfundsdiskussioner i forhold til feltet. Oplæggene afholdes primært af kunstnere med en forskningsorienteret praksis, men også af andre relevante stemmer omkring kunstens viden.

Oplæggene arrangeres på centrets forskellige institutioner samt streames live og arkiveres på centerets hjemmeside. Dette er en tværgående forelæsningsrække med temaer, som er relevante for alle studerende og ansatte på de kunstneriske uddannelser og for et øvrigt interesseret publikum.

Information om arrangementerne publiceres løbende her på siden.

30.9: Erik Gandini & Jyoti Mistry på Filmskolen
29.10: Angela Melitopoulos (som del af symposiet) Det Kongelige danske Kunstakademi

Artistic Research Forum

29.9, 23.11 & 15.12, 15-17

Artistic Research Forum er et månedligt arrangement med præsentationer og feedback på KUV og forskningsprojekter fra de kunstneriske uddannelsesinstitutioner under Kulturministeriet. Formålet er at skabe et tværdisciplinært og tværinstitutionelt forum for konstruktive diskussioner og understøttelse af igangværende såvel som refleksion over afsluttede projekter. Til hvert forum vil der være to fremlæggelser fra forskellige institutioner fulgt af indledende spørgsmål og kommentarer fra en hovedrespondent der som regel har en relevant faglig baggrund i forhold til projektet. Samtaleformen er uformel og foregår på en ikke-konfrontativ måde med vidensdeling i fokus.

28.10 – 29.10 `Ikke kun’ et symposium om Kunstnerisk udviklingsvirksomhed
10-17.30, Det Kongelige Danske Kunstakademi, Billedkunstskolerne & online
Kunstnerisk udviklingsvirksomhed fremmer kunst som en praksis-baseret vidensform, men ikke kun, den fremmer også nye kunsteriske handlingsrum inden for og udover akademiets videnskulturer. Med temaet Ikke kun (Not only), sætter videncentrets symposium 2021 fokus på hvordan kunstnerisk udviklingsvirksomhed både er en udfoldelse og udvidelse af den kunstneriske proces, til en mangfoldig økologi af praksisser.

Med: Thommy Andersson, Maibritt Borgen, Jane Jin Kaisen, Angela Melitopoulos, Vytautas Michelkevičius, Rasmus Ölme mfl.

autumeprogram
28/09/2021 - 16/12/2021