Stiftende Symposium. Det Internationale Center for Kunstnerisk Viden og Udvikling.
24/10/2019 - 25/10/2019 @ 10:00-18:00

Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til det stiftende Symposium for Det Internationale Center for Kunstnerisk Viden og Udvikling. Denne to dags begivenhed vil præsentere, diskutere og implementere fortiden og fremtidens tilgange til vidensdannelse indenfor de forskellige kunstneriske discipliner i Danmark.

Symposiet adresserer udvalgte temaer indenfor kunstneriske forskning og udvikling, temaer som er essentielle for centerets fremtidige arbejde med kunstens viden: 1. Kunsteriske forbindelser og netværket viden i kunsten. 2 Forskningens transformative tilstand igennem kunsten. 3. Videns politik 4. Kunstartenes netværk i et udvidet felt.

Center for Kunstnerisk Viden og Udvikling en grundlagt af de højere uddannelser for kunst i Danmark og forankret på det Kongelig danske Kunstakademi. Det er skabt som et sted, hvor interesser fælles for billedkunst, film, musik og scenekunst kan samles og hvor aktuelle områder indenfor artistisk research og transdisciplinær vidensdannelse kan diskuteres og distribueres.

Rektor for Kunstakademiet Kirsten Langkilde byder velkommen